• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door denden

 1. D

  DDR3 overclocken

  Bedankt! Helder en duidelijk!
 2. D

  DDR3 overclocken

  Hier heb ik wat aan! Dus samengevat. Ik kan het RAM instellen op 1600Mhz in de bios en klaar is kees?
 3. D

  DDR3 overclocken

  Ik ben ondertussen verder gaan lezen, als ik het goed begrepen heb word er gesteld dat als niet het gehele RAM wordt gebruikt (in dit geval maar 1333Mhz) je de processor moet overclocken en het dus niet aan het RAM zelf ligt. Dit maakt het verhaal iets anders volgens mij. Heb ik dit goed begrepen?
 4. D

  DDR3 overclocken

  Als ik het goed begrepen heb wordt hij standaard ingesteld op 1333Mhz door de leverancier maar kan er makkelijk 1600Mhz worden behaald. Ook wordt er maar 4 van de 8G gebruikt.
 5. D

  DDR3 overclocken

  Daar had ik gelukkig wel rekening mee gehouden. Ik gebruik de 64bit versie van windows 7 Home. Sorry, heb het meteen even bij de specificaties gezet.
 6. D

  DDR3 overclocken

  Hallo allemaal, Mijn naam is Dennis en ben nieuw op dit forum, ik kan me aardig redden met pc's, ook het inbouwen van onderdelen gaat meestal goed. Alleen, ik heb nog nooit proberen te overclocken! Ik heb er ook totaal geen verstand van. Daarom wil ik ook met iets simpels beginnen en hoef (nog)...
Bovenaan