• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Craven

 1. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  mediacenterTJE? :P
 2. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  ^^ Ge-wel-di-ge kast! Heb hem al een paar maanden nu en vind hem echt perfect. Ben niet zo van de interne looks. Hij is ook niet zwart gespoten aan de binnenkant maar dat ding werkt zo heerlijk. Alle ruimte heb je. En hij is zoooo makkelijk schoon te maken.
 3. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  helemaal niet. grootste verschil tussen retail en oem is dat je je retail licentie van pc naar pc mee mag nemen. oem koop/krijg je bij een pc en installeer je daarop en is dan ook gekoppeld aan die pc (zodra je teveel hardware verandert word het gezien als nieuwe pc). Als je die oem dan op een...
 4. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  oeh kreeg je claire en diana er gratis bij? :P maar zkr rlxt telefoontje vriend van me heeft em ook. Je kunt em nog upgraden naar wm6.5 als dat niet al gebeurd is.
 5. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Meestal is et gewoon plakband met klitteband erop idd. Ik plakte het meestal ook gewoon vast met foamtape. Net zo makkelijk. En wat ik meestal mooi vond was een plek buiten het zicht. Ik wou altijd achtergrond licht en geen felle lamp waar je in staat te staren.
 6. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  :icon_eek: *rent naar zn tv en kijkt... slaakt een diepe zucht. Nee het was een witte kattehaar :) Heb hem voordat ik het plastic eraf trok helemaal nagekeken op krassen dode pixels :P
 7. Craven

  TNT vs GLS

  over gls vraag het me af ik heb niks anders dan problemen met die mensen. Van uberhaupt niet komen of wel komen maar niet aanbellen en gewoon direct papiertje in de brievenbus dat ik het even bij het depot in utrecht! mag komen halen... Laat tegenwoordig alles bezorgen met TNT. Postkantoor zit...
 8. Craven

  Computer boot niet met G19!?

  Heb het ook gehad met mijn huidige bordje toen ik het net had gekocht. Paar weken mee moeten leven en toen kwam er een bios update uit die het probleem verhielp. Veel anders is er niet aan te doen behalve je computer nooit uit zetten :P.
 9. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  mijn nieuwe samsung le32b530. Wandsteun hangt nog aan de achterkant van het ding omdat de pluggen 10 mm waren en ik had maar een 8 mm boortje max :S
 10. Craven

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  net bij de mediamarkt een samsung le32b530 gekocht. in de aanbieding voor 399 euries. Zal morgen ff op de foto zetten.
 11. Craven

  Welke studie zal ik kiezen?

  Ik zou eerlijk gezegd voor n&t + Wis B Hiermee heb je echt een heel goede basis. Wiskunde is iets wat je door moet hebben en ervaring mee moet op bouwen. Des te meer je het doet des te handiger je erin word. Dat je dan geen m&o kan kiezen vind ik minder belangrijk. De stof die je daarin krijgt...
 12. Craven

  Antec P182 eerste keer met water spelen

  ah ok. Hoeveel ruimte heb je nog over tussen de zijkant van de kast en de grafische kaart? Je hebt maar iets van 4 a 5 cm nodig ofzo.
 13. Craven

  Antec P182 eerste keer met water spelen

  hoeft toch niet op je kast. Je kan het ook naast je bovenste hdd rack doen. Helemaal tegen de linkerzijkant van je kast aan.
 14. Craven

  Antec P182 eerste keer met water spelen

  vrij simpel. je hebt schroef fittingen. Dus gewoon fitting erin schroeven en dan slang erop duwen en fitting dichtschroeven. Werkt ongeveer hetzelfde als zown gardena kliksysteem op je tuinslangen :)
 15. Craven

  Antec P182 eerste keer met water spelen

  pomp is redelijk stil. ik hoor mijn 355 nauwelijks en luidruchtiger dan de jouwe. Maar goed ik heb ook een ongemodificeerde atcs 840 met 3 x 200mm fans. Ben nog nooit in de winkel geweest daaro. Alles via webshop. Heb sowieso geen geld om daar even op een shopping middagje te gaan ofzo.
Bovenaan