• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Alex

 1. Alex

  [IN-ACTIVE] verscheidene koel producten

  Dat had eigenlijk meer met mijn luiheid te maken dan dat ik het niet schoon kon krijgen. Ik heb hem net schoongemaakt, hierbij een foto voor je: De enige plek waar nog een beetje blauw zit is in de schroefdraden van het reservoir, dat krijg ik er inderdaad nauwelijks uit. Ik geloof echter...
 2. Alex

  [IN-ACTIVE] verscheidene koel producten

  Sorry dmi, deze zijn beiden een paar dagen geleden al verkocht. Ik had helaas het topic nog niet aangepast.
 3. Alex

  [IN-ACTIVE] verscheidene koel producten

  Prijzen naar beneden bijgesteld en verkochte items uit de lijst verwijderd.
 4. Alex

  [IN-ACTIVE] verscheidene koel producten

  PMs gestuurd! jammer dat je niet alsnog geïnteresseerd bent Gizzernl. Ik kan je zeker niet met andere dingen blij maken :P?
 5. Alex

  [IN-ACTIVE] verscheidene koel producten

  Omdat ik gestopt ben met waterkoeling gaat bij deze mijn hele set in de verkoop: (UN)Design 3G pump bracket 1. Op welke datum heb jij het product gekocht? de bracket is minder dan een jaar oud 2. Hoelang heb jij het product in gebruik gehad? Een jaartje 4. Is de aankoop bon/factuur nog...
 6. Alex

  [VERKOCHT] HD 5970 + ek fc5970

  Nee, de kaart is gewoon te groot en overkill voor mij. Daarbij ben ik geen fan van de originele koeler ;). X-Tripiot, maar ik haal hier dus uit dat je alsnog geïnteresseerd bent? Had je een prijs in gedachten?
 7. Alex

  [VERKOCHT] HD 5970 + ek fc5970

  Liever niet, maar gezien het gebrek aan interesse moet ik denk ik eieren voor me geld kiezen. Jou kennende hoef je neem ik aan niet de oorspronkelijke koeler? Die heb ik namelijk niet meer ;).
 8. Alex

  [VERKOCHT] HD 5970 + ek fc5970

  Dames en heren, hierbij gaat mijn HD5970 in de verkoop: -Het is een Sapphire HD 5970, met daarop een EK FC5970 koelblok. -Ik heb het kaartje ongeveer een jaar geleden overgenomen van iemand anders, en sindsdien in gebruik gehad. -Hij gaat de deur uit omdat ik van waterkoeling af wil, en er...
 9. Alex

  [CLOSED] HD5970 en HD5850 + EK blokken

  Ja, ik zit te denken om die 5850 maar gewoon te houden. Op dit moment krijg ik daar gewoon te weinig voor. Die 5970 gaat wel gewoon de deur uit dan binnenkort. Dank jullie wel voor de schattingen, dit topic kan gesloten worden!
 10. Alex

  [CLOSED] HD5970 en HD5850 + EK blokken

  Ja, 130 is inderdaad teveel (hoewel ik er geen nee tegen zeg :D). Ik gokte zelf inderdaad zo rond de 225 euro voor de 5970 en onder de 100 voor de 5850 :P.
 11. Alex

  [CLOSED] HD5970 en HD5850 + EK blokken

  Ik zit erover te denken binnenkort wat te minderen met m'n hardware, en deze twee kaarten zijn dan over. HD5970: Naam: ASUS EAH5970/G/2DIS/2GD5/A waterblok: EK FC 5970 (Copper + black acetal) + EK backplate Garantie: nee Staat: werkend, geen beschadigingen voor zover ik kan zien. Accesoires...
 12. Alex

  Stroom / Energie / Power / Watt meter

  Een tip: De Cresta energiemeter die je bij de Gamma kan krijgen is door HWI getest als de beste uit een set van 8, en hij kostte ook maar iets van 10 euro. Ik vind het zelf in ieder geval een zeer prettig apparaat en heb er 2 van in m'n huis hangen.
 13. Alex

  Naar welk concert/optreden ga jij binnenkort toe?

  Deze zomervakantie naar Sziget met drie anderen in de auto. Dat gaat een leuk ritje worden :D!
 14. Alex

  Mooie Vrouwen Topic :)

 15. Alex

  Fluitende fan

  Als je ze in pull kan zetten (dus de rad aan de kast, de fans aan de rad), zou ik dat eens proberen. Misschien verhelpt of vermindert dat het probleem wel.
Bovenaan