• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Alchemist

 1. A

  Welke auto rij je nu en welke "wil" je rijden :)

  . Sins vorige week eigenaar van een BMW 760i
 2. A

  Silverstone TJ11 V-edition

  Je laatste versie hier is toch wel de mooiste hoor! dat Koolance rampage III waterblok past dus ook (met een beetje werk) op een black edition qua lay-out.
 3. A

  HighFlow's Gallery: Post pics of your Water Cooled Rigs

  Ik sluit me ook aan
 4. A

  Silverstone TJ08-E

  Ja JW je hebt gelijk het is een kostbaar stukje stroom levering maar, dan heb je ook wat.
 5. A

  Silverstone TJ08-E

  Door dat de voeding zo groot is (24cm) diep kom ik net wat ruimte te kort om de kabels netjes weg te werken vandaar dat shroud heeft verder ook geen functie,de MO-RA rads hangen in de garderobekast met snelkoppelingen in de muur De voeding is standaard uitgevoerd in nikkel ben ik niet zo weg van...
 6. A

  Silverstone TJ08-E

  Bedankt! de andere SSD zit achter het moederbord tray.
 7. A

  The Black Kobra build

  Het resultaat op de foto ziet er goed uit.
 8. A

  The Black Kobra build

  Heb je van die "wrinkle paint"gebruikt die je moet bakken ?
 9. A

  Flipmode

  Zeer origineel ontwerp, en heel mooi werk!
 10. A

  Darth's "YDA-MDPC" Project

  Ik ben een tijdje afwezig geweest op het forum en heb je project zo even bekeken wat een build man! hoe lang ben je hier mee bezig geweest? echt VET.
 11. A

  Silverstone TJ08-E

  Zeker niks mis mee met die 295 vids zoals ik al eerder zij werd ik een beetje te enthousiast en zat eraan te denken om ze te vervangen maar achteraf had ik daar toch spijt van gehad denk ik,althans op dit moment.
 12. A

  Silverstone TJ08-E

  Misschien op HWI Vincent
 13. A

  Silverstone TJ08-E

  Ja, ze worden er niet jonger op ik heb op het punt gestaan ze te vervangen door 2 GTX590 kaarten maar heb de (flinke) investering nog even in mijn zak gehouden,ik denk dat het komt dat ik geen gamer ben en vid-kaarten bij mij niet op de eerste plaats komen. Bedankt!
 14. A

  Silverstone TJ08-E

  TJ08-E Hardware Asus Rampage III Gene Intel Core i7 990X 24GB Corsair Dominator GT 2000C9 2x Asus ENGTX295 2x G.Skill Phoenix PRO 120GB Koolance PSU-1300ATX-12N Get the pictures here!
 15. A

  [IN-ACTIVE] Koolance VID-NX295 single PCB waterblok

  Ik hoop hierbij een Koolance VID-NX295 single PCB waterblok te kunnen vinden. VID-NX295S (GeForce GTX 295, single board) [no nozzles] - Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive
Bovenaan