• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door .Aeterno

 1. A

  CoD:MW2 The Pit tijden

  Toch wel 126% accuracy :P
 2. A

  CoD:MW2 The Pit tijden

  nieuwe beste :D 15.85
 3. A

  CoD:MW2 The Pit tijden

  Post je snelste tijd op The Pit in de single player hier. Het liefst met foto, zodat je niet zomaar wat zegt. Tips of taktieken zijn ook wel handig en filmpjes al helemaal. *gedaan op de Xbox 360* *foto van de 15.85 komt nog ;) hij is al gemaakt, alleen moet ie nou nog naar de pc* previous...
 4. A

  Scythe Kama Cabinet KC01

  ik zou wel interesse hebben in de ABK, zwart aluminium. ik kan nog niks bestellen, maar ik dacht dat anderen het misschien wel handig zouden vinden.
 5. A

  Swiftech's HD58x0 FC waterblok

  kon die van Koolance nou ook niet op de 5850 en 5870?
 6. A

  Scythe Kama Cabinet KC01

  Extra 5.25 inch opbergvak van Scythe | Hardware.Info Nederland alleen over hoe die open gaat weet ik nog niet.
 7. A

  Aeterno's Build

  Omdat ze wat moeilijker te verkrijgen zijn en ik vind hem toch wat tegenvallen nu ik hem vol heb gebouwd en leeg heb gehaald. Ook is de Obsidian een stuk goedkoper en kan ik voor het prijsverschil een Corsair H50 nemen. Het echte waterkoeling moet maar even wachten, omdat ik een headset wil...
 8. A

  Aeterno's Build

  kast is inmiddels weer terug naar Salland, ik ga dinsdag maar een Corsair Obsidian 800D halen.
 9. A

  Aeterno's Build

  dat vond ik dus ook, alleen het schijnt een veelvoorkomend probleem te zijn door de unibody frame, dat de zijpanelen tijdens het proces ervan er in moeten worden gevoegd. als dit niet goed wordt gedaan, sluiten de panelen er niet op aan. elke TJ07 is uniek en de panelen ook en daarom worden ze...
 10. A

  Aeterno's Build

  *kuch* de kast gaat waarschijnlijk ook terug, omdat de zijpanelen niet goed aansluiten. ik ben nog eerst aant kijken naar een oplossing, maar het lijkt me dat dat er niet in zit.
 11. A

  Single bay 5.25" koeler met HDD mount?

  niet dat ik het weet. misschien iemand anders hier op het forum, maar ik niet in ieder geval.
 12. A

  Single bay 5.25" koeler met HDD mount?

  als het in maar 1 bay mag passen dan gaat dat niet lukken denk ik. niet met een fan iig. als je 3 bays vrij had, had je meer opties met een 120mm fan er in.
 13. A

  Aeterno's Build

  het zou eens een keer tijd worden dat ik foto's had. helaas niet van de 5850 of de i7 920...maar van de TJ07B V2. het verschil met de oude is de aeroslots en het gat in de moederbordtray. ik heb de Corsair HX850 er in gezet, een Optiarc AD-7240S en de Samsung SpinPoint F1 750GB.
 14. A

  Prolimatech Megahalems CPU cooler

  sexy, maar zooo duur...wel goedkoper dan waterkoeling, dus het is een optie voor tot wanneer ik genoeg geld ervoor heb.
Bovenaan