+ Plaats een Reactie
Resultaten 1 tot 18 van de 18

Onderwerp: Nieuwe PC: radiator positionering en welke fans voor beste koeling en airflow?

      
 1. #1
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10

  Nieuwe PC: radiator positionering en welke fans voor beste koeling en airflow?

  Hallo,

  Het is al een tijdje dat ik hier kwam, 2011. en die PC bezit ik nog steeds, m.u.v. de GTX570, die is vervangen door een GTX970. Nu ben ik toe aan een nieuwe PC. Ik ben er een tijdje uit, maar ik heb wel wat samen gesteld:


  Ik ga de PC gebruiken voor fotobewerking, maar ook gaming. Vandaar dat ik een 960EVO M2 heb als opstart"disk", en 2 lossen 1TB schijven voor opslag van RAW/JPG foto's en het installen van games. Ik maak intensief gebruik van Adobe Lightroom en daar komt ook Photoshop bij.

  Ik wil graag een RGB-build ervan maken, maar wel een geoptimaliseerde airflow behouden en ik moet in staat kunnen zijn om de fans te regelen qua snelheid (en verlichting).
  Hoeveel geluid de PC maakt is van ondergeschikt belang maar ik wil een zo goed mogelijke airflow en koeling. Bij een goeie koeling is het natuurlijk van belang dat je CPU en GPU goed koel blijft, maar je wilt ook geen warmte in je kast verzamelen, dus ik beredeneer dan even dat er ietsje meer exhaust moet zijn dan intake.
  Ik wil graag de Lian-Li PC-O11 AIR, niet de dynamic. Helaas is deze kast niet echt geschikt voor grote luchtkoelers (de kast staat maar 155mm hoge koelers toe), maar ik wilde sowieso een AIO waterkoeler, zodat ik van die torens af ben. Zit altijd in de weg

  Ik heb een paar vragen waar ik al een tijdje mee loop en niet zelf uitkom:

  1: ik had de X62 op het oog, maar de X72 zal wellicht mooier uitzien in deze Lian Li kast...Wat is beter voor de koeling: top mounted exhaust, of front mounted intake, of die speciale plek op het mobo-tray in de kast zelf exhaust/intake? Ik lees vanalles over lagere CPU temps bij een front intake (verse lucht), maar warme lucht wordt dan wel in de kast geblazen, leidend tot hogere GPU temps. Top mounted zou alle warme lucht weliswaar direct de case uitblazen, maar er wordt dan warme lucht die al in de case zit gebruikt om door de radiator heen trekken wat resulteert in hogere CPU temps.

  2: De fans bij deze X62/X72 zijn niet RGB. Welke RGB-fans hebben genoeg static pressure om de default X62/X72-fans te vervangen zonder in te leveren op koelprestaties?

  3: Heeft deze Lian-Li kast genoeg plaats voor een eventuele push-pull setup op de X62/X72, zodat het niet meer veel uitmaakt hoeveel static pressure de (RGB)fans zullen hebben (topmounted of frontmounted)?
  (30mm radiatordikte, 2x25mm fandikte, maar ik kan de radiator-clearance niet vinden van die Lian Li PC-O11 AIR).

  Edit: motherboard clearance voor topmounted radiator:

  Bron: https://www.newegg.com/Product/Produ...82E16811112583
  9cm dus. Kraken X72 = 27mm dik en dan nog 50mm dikte aan fans en 2mm aan schroeven = 79mm. Dus push/pull met de X72 zou moeten werken. Kraken X62 = 30mm dik, dus zit ik op 82mm. Ook daar kom ik dus mee uit, in ieder geval top mounted.

  Dan is de vraag eigenlijk: als ik push/pull wil doen, hoe monteer ik de radiator aan het frame dan, want daar zitten dan ook fans....

  4: Ik zou graag RGB RAM modules willen hebben, maar ik kies normaliter altijd low-profile heatsink modules. Omdat ik nu een AIO neem, kom ik dan niet in de knoei met vraag 3 indien ik voor push pull top mounted zou gaan? Is dus al beantwoord.

  5: Ik wil graag ook RGB casefans. Wat zijn volgens jullie de beste casefans (behalve Noctua, maar die hebben geen RGB). Volgens de specs:
  Corsair LL120 RGB: 1500RPM max, 43,25 CFM, 1,61 mmH2O static pressure
  Corsair ML120 PRO RGB: 1600RPM max, 47,32 CFM, 1,78 mmH2O static pressure
  Corsair SP120 RGB: 1400RPM +- 10%, 52 CFM, 1,45 mmH2O static pressure
  Corsair HD120 RGB: 1725RPM +- 10%, 54,4 CFM, 2,25 mmH2O static pressure
  Lian-Li BORA 120 RGB: 2050RPM max, 57,2 CFM, 1,9mmH2O static pressure

  Eigenlijk lijken ze allemaal vrij dicht bij elkaar te zitten; waarbij de Corsair HD-serie dus duidelijk meer static pressure heeft. Voor een radiator fan zou deze dan het geschiktst zijn, en dan zou ik de ML of LL serie of de BORA als casefan kunnen nemen.

  6: Als je kijkt naar het bovenstaande plan voor mijn pc, wat is goed voor de beste airflow: van voren naar boven, of moet ik ook nog bottom intakes plaatsen voor de videokaart? Ik wil ook niet onnodig botsende intake-luchtstromen hebben.

  7: Ik zie dat deze case 2x80mm achteraan mogelijk maken. Ik heb me kapot gezocht maar ik kan geen 80mm RGB fans vinden. Weten jullie waar ik deze kan vinden?

  Als jullie verder nog opmerkingen hebben in de trand van "ik zou de X62 vervangen met een corsair AIO vanwege reden x, y, z" of "ik zou de Corsair 570X case kiezen om reden x,y,z", dan laat gerust horen, ik sta overal open voor.

  Kan best zijn dat jullie adviseren om gewoon de reguliere fans van de Krakens te gebruiken en gewoon een RGB LED strip te kopen om te boel te verlichten. RGB fans vind ik weliswaar mooier
  Het kan best zijn dat ik wellicht veel te veel op specs aan het afgaan ben, of dat ik teveel aant bitf*cken ben. Ook dát hoor ik graag. Ik heb nog wel eens de neiging om in details te verzanden waardoor ik stil kom te staan (zoals nu )

  Tenslotte de laatste vraagjes aan highflow zelf:
  - kunnen jullie alle onderdelen verkrijgen? (niet alles staat in jullie shop)
  - kunnen jullie deze PC voor mij werkend in elkaar zetten zoals ik het graag wil (kabels weggewerkt, mooie verlichting werkend, fans op de juiste plekken etc.) , zo ja, wat kost dat extra? Ik doe het graag zelf, maar ik merk dat ik het troubleshooten als het niet werkt een beetje zat ben Ik ben lui geworden de afgelopen 7 jaar
  - leveren jullie ook een delid-service van de CPU en de TIM vervangen met thermal grizzly of coollaboratory liquid ultra?, zo ja, wat kost dat extra?
  Laatst gewijzigd door Deathchant; 14-08-18 om 21:38.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 2. #2
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Na 1 maand had ik wel wat reacties verwacht...Is mijn verhaal te lang, stel ik te moeilijke vragen, of staat dit topic in een verkeerd subforum?

  Ik ben er inmiddels achter dat er nou eenmaal weinig RGB fans zijn die static-pressure-optimized zijn. De EK Vardar RGB fans doen het niet speciaal beter dan Corsair HD RGB fans.

  Ik ga voor de Kraken X62 + Noctua Industrial 140mm 2000RPM fans, en ik koop daarbij 3x120mm Noctua Industrial 120mm 2000RPM PWM fans als front intake omdat de Lian-Li stoffilter behoorlijk wat weerstand biedt. Voor de back exhaust pak ik dan 2x80mm Noctua Redux 1800RPM PWM fans.
  Ik knal wel een paar RGB LED strips in de kast, zodat ik niet perse RGB fans hoef te hebben en dan daarbij op koelingprestaties moet inleveren.
  Wat mij betreft kan dit topic dicht.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 3. #3
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  Het was inderdaad een flinke lap tekst en wilde het op een rustig moment doornemen, maar ben het vergeten

  Hier alsnog de antwoorden

  1) Ik zou top mount doen, verse lucht zal niet zoveel opwarmen door de hardware en zo krijgt de mobo (en GPU) voldoende koele airflow.


  2) Enkele suggesties als je voor de X62 gaat (140mm fans, heb je ook in 120mm):
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...-node-pro.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...-set-of-3.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...iple-pack.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...-pl14sw-b.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...-pl14sw-a.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...n-starter.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...n-and-hue.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...iple-pack.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...m-rgb-fan.html
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...mm-single.html


  3) Volgens mij kan het net, maar wordt wel krap. Heb er zelf geen ervaring mee...


  5) Ik zou me niet al te druk maken over de specs, verschil dat je als gamer/gebruiker merkt is minimaal.
  Gewoon de fan kiezen die je het mooist vindt (en in jouw budget past).
  Tenzij je voor benchmark punten gaat natuurlijk en de boel zo ver mogelijk wilt overclocken en korte termijn gebruik.


  6) Van voren naar boven, mee werken met de natuurwetten


  7) 80mm RGB fans zijn er nog niet van de grote merken, denk ook niet dat het gaat komen.
  80mm wordt nauwelijks meer gebruikt.


  Het is allemaal een kwestie van smaak.
  Ik zou zelf wel RGB fans nemen i.c.m .LED strips, omdat ik al die verlichte rondjes mooi vind en van kermis shows hou


  8) Wat niet in de shop staat, kan altijd toegevoegd worden (mits nog leverbaar).
  Je kan daarvoor een mailtje sturen met de product details of aanvragen op het forum:
  https://forum.highflow.nl/f17/produc...-mij-eerst-19/


  9) We kunnen het voor je bouwen etc, maar daar kan wel een flinke prijskaartje aan hangen (afhankelijk van het aantal benodigde uren).
  We raden de klant altijd aan om het eerst zelf te proberen, mocht dat toch uiteinlijk niet lukken door tijdgebrek, problemen of wat dan ook, dan kan je altijd nog ons of een andere partij inschakelen.

 4. #4
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Hoi Freddy,

  Thanks voor je reply! Ja ik geef liever meteen alle achtergrondinfo waar anders sowieso om gevraagd zou worden

  Ik vind RGB fans ook zeker mooi, maar de Lian Li filters van die PC-O11 cases zijn dusdanig blokkerend voor de airflow, dat je eigenlijk static pressure fans als intake moet hebben. Gamersnexus youtube kanaal bevestigt dit ook. Of ik moet de stoffilter niet gebruiken en dan 3x 120mm stoffilters van Silverstone o.i.d. kopen zodat ik wel RGB fans kan kopen.

  Ik wil compromisloze koeling hebben. Dat is me belangrijker dan dat ik een lampje in de fan zelf heb (verlichting kan altijd met led strips opgeleukt worden mits goed weggewerkt).
  Daarom wilde ik voor de Noctua Industrial 120mm PWM fans gaan, omdat die ook staticpressure optimized zijn.

  Dan moet ik natuurlijk ook 3 fans met een 3-way-y-splitter op 1 PWM fanheader aansluiten.
  Het Asus mobo dat ik wil heeft wel aRGB header, dus het zou mooi zijn als alles via AuraSync aangestuurd kan worden ipv dat ik Lighting Node/Controllers/Hubs moet kopen, of is dit toch verstandiger? Als ik het a-RGB wil hebben, zal ik wel moeten he?

  Ik kan zeker op het forum of per mail vragen over alle onderdelen, maar als ik ze dan uiteindelijk bestel dan zitten jullie ermee, dat vind ik ook niet de bedoeling.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 5. #5
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  Makkelijkste is via AuraSync, scheelt idd weer een tussen controller.
  Je kan dan bijvoorbeeld deze Addressable strips gebruiken:
  CableMod Addressable LED Strip 30cm - RGB

  CableMod Addressable LED Strip 60cm - RGB

 6. #6
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Oh, ik had zelf deze op de wenslijst:
  https://www.highflow.nl/modding/leds...m-30-leds.html

  Maar ja, het moederbord heeft maar 1 aRGB header en dan nog eens 1 of 2 reguliere LED headers (non-adressable).
  EDIT: hoeveel van de door jou voorgestelde kabels kan ik op 1 aRGB header van het moederbord aansluiten met y-splitters?

  Maar ik bedacht me net dat ik sowieso de NZXT CAM software moet hebben voor de Kraken X62, dan kan ik net zo goed zo'n NZXT hue pakketje pakken waar dan alles in zit en dan alles via CAM aansturen (alhoewel de software extreem ruk schijnt te zijn).
  Laatst gewijzigd door Deathchant; 24-09-18 om 16:45.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 7. #7
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  @Freddy:

  Wat ik natuurlijk ook kan doen is 3 van deze dingen kopen:
  https://www.highflow.nl/aircooling/f...0mm-black.html

  Die daisychainen en dan met deze connecten op de 3-pin ARGB header van het moederbord:
  https://www.highflow.nl/modding/leds...h-cbrgb4p.html

  Dan heb ik best of both worlds: dan kan ik premium noctua fans combineren met RGB op 1 a-RGB header op het moederbord zonder dat ik een controller nodig heb (want compatible met Aura Sync).

  Of mis ik nu iets?
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 8. #8
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  Dat lijkt mij ook een prima oplossing

 9. #9
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Wat is het verschil tussen:

  https://www.highflow.nl/aircooling/f...0mm-black.html

  en

  https://www.highflow.nl/aircooling/f...0mm-black.html

  Volgens mij is die bovenste voor addressable RGB en de onderste niet, omdat je zo'n RGB led adapter nodig hebt en jullie hebben alleen deze: https://www.highflow.nl/modding/leds...h-cbrgb4p.html
  4 pins dus.

  Ben ik ff blij dat ik de bestelling nog niet geplaatst heb. Die Phanteks HALOS frame wil ik dus addressable hebben, niet 4 pins. Maar ik kan dus geen 3-pins LED adapter kabel vinden
  EDIT: ik zie nou net dat er een a-RGB adapter kabel bij zit (phanteks noemt het D-RGB) bij die eerste. Gelukkig maar
  Laatst gewijzigd door Deathchant; 21-11-18 om 15:29.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 10. #10
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  Je hebt jouw eigen vragen al beantwoord zie ik haha

 11. #11
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Ik doe mijn best

  Overigens, krijgen jullie de Asus ROG Ryujin 360 CPU koeler (met 3x120mm noctua fans) binnen? Ik zie wel de 240... (of moet ik daar ook een topic voor maken in dat ene subforum?)
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 12. #12
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  In de shop:

  ASUS ROG Ryujin Performance AIO Liquid CPU Cooler with OLED Display - 360mm  Moet eind volgende week of de week daarop bij ons binnen komen.

 13. #13
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Ik lees nou net wat reviews dat er toch wat mis is met die Ryujin...de Asus software leest een verkeerde sensor uit waardoor de verkeerde temperatuur op het schermpje te zien zal zijn. Een bijkomend issue is dat deze software ook de fans aanstuurt en dus erg laat ramp-uppen vanwege de verkeerde sensoruitlezing.
  Schijnt dat Asus dit al een tijd heeft, ook op de Formula moederborden...jammer dat ze er nog steeds niks aan doen; het is maar software. Jammer dat ze hun goeie producten dan zo hinderen.

  Maar ik heb in ieder geval alvast alle noctua fans besteld + die phanteks halo dingen. 210 euro armer (en geen blackfriday kortingen Freddy, foei )
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 14. #14
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Hoi Freddy,

  Ik heb die digital halos binnen maar er zit geen D-RGB adapter kabel bij zoals wel staat bij de productinfo van dit artikel. Ik had al ervoor gemailed en ik moet Phanteks rechtstreeks mailen. Ik heb jullie in de mail included zodat jullie weten hoe het precies zit.

  Jullie verkopen wel die losse 4pin rgb adapter maar deze is voor de reguliere rgb Halos fanframes en niet de digital (addressable is 3 pins). Kan ook goed zijn dat phanteks straks gaat zeggen dat ik de 4 pins adapter ook kan gebruiken maar dat ik 1 pinnetje moet afknippen ofzo...
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 15. #15
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  3-pin DRGB adapters hebben we inderdaad niet te koop.
  Volgens mij werden die voorheen wel meegeleverd, anders moeten die wel los te koop zijn (zie het nog niet in de productlijst).
  Even mailtje afwachten van Phanteks.

  *update*
  Check je mail, Phanteks heeft voor jou de oplossing
  Laatst gewijzigd door Freddy; 27-11-18 om 17:19.

 16. #16
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Yes, dat hebben ze idd Maar op jullie productpagina staat dat het meegeleverd wordt, maar dat is dus niet zo Ik zou dat zeker even vermelden dat je die los moet kopen. Waar dat dan mag zijn weet ik niet, want nergens kan ik het vinden. Ik zie em wel bij een D-RGB LED strip kit erbij zitten en bij de LUX-versie van die halos frames.
  Dus je wordt al bijna gedwongen om in ieder geval 1 LUX-variant te kopen...Gelukkig wordt het wel opgelost.
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 17. #17
  Senior Member Deathchant will become famous soon enoughDeathchant will become famous soon enough Deathchant's Avatar
  Ingeschreven
  Sun 20-Mar-11
  Berichten
  160
  Credits
  1.156
  Mentioned
  0 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  10
  Het is geregeld. Phanteks gaat me zo'n 3pins D-RGB adapter Kabel opsturen. Ze gaven aan dat deze niet los te koop zijn, maar dat moederborden ze vaak erbij doen.
  Volgens mij zijn die kabeltjes die bij moederborden erbij komen geen adapter kabeltjes maar gewone extension kabels, maar goed ik kan me vergissen omdat ik mijn nieuwe mobo nog niet heb.

  Oh en het klinkt misschien wat overdreven maar hartstikke bedankt voor de cola lolly, echt een heel leuk gebaar dat ik sinds mijn bestelling uit 2011 totaal vergeten was. Erg leuk!
  N=R*Fp*Ne*Fl*Fi*Fc*L

 18. #18
  Administrator Freddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond reputeFreddy has a reputation beyond repute Freddy's Avatar
  Ingeschreven
  Tue 22-Jan-08
  Berichten
  22.118
  Credits
  10.800.048
  Mentioned
  239 Post(s)
  Tagged
  0 Thread(s)
  Reputatie Macht
  126
  Mooi dat het zo is opgelost, productomschrijving is inmiddels ook geupdate (was een copy/paste van fabrikant ).
  De welbekende lolly haha, dat doen we al sinds 2008 en we krijgen er zoveel positieve feedback van, die houden we erin

+ Plaats een Reactie

User Tag List

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen